HIGH TEA NORG: EEN UNIEKE BELEVING

Kom je binnenkort genieten van een heerlijke High Tea in Norg? (of kom langs voor een High Wine of High Beer!)

Unieke Beleving
Op zoek naar een leuk uitje in Norg? Dan is een high tea bij de Baander Norg de perfecte oplossing. Onze high tea is een unieke beleving voor jong en oud en biedt een royale selectie aan zoete en hartige hapjes en -uiteraard- onbeperkt thee.

Ontspannen en genieten
Onze high tea is het hele jaar door beschikbaar en is een ideale activiteit voor gezinnen, vriendengroepen of zakelijke bijeenkomsten. De Baander Norg biedt je de gelegenheid om te ontspannen en te genieten van onze heerlijke high tea. Bij de ons staat kwaliteit voorop. Al onze producten zijn vers en met zorg geselecteerd.

Reserveer Nu
Kom genieten van een bijzondere high tea en reserveer vandaag nog je tafel. Wij garanderen een onvergetelijke ervaring!

Heb je vragen, of wil je dat wij rekening houden met allergie├źn of dieetwensen? Neem gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord en denken met je mee!

High Wine in Norg

Beleef de ultieme luxe High Wine ervaring in Norg bij de Baander. Onze selectie van de beste wijnen, gecombineerd met de fijnste hapjes, maakt een onvergetelijke middag/avond.


Genieten in ontspannen sfeer

Geniet van een ontspannen sfeer in een gezellig decor en laat je verwennen door onze gastvrije bediening. Reserveer nu je High Wine en beleef een heerlijke middag/avond in Norg.

High Beer in Norg

Proef de beste bieren tijdens onze High Beer ervaring in Norg. Onze uitgebreide selectie van premium bieren, gecombineerd met de lekkerste hapjes, zorgt voor een onvergetelijke middag / avond.

Beleef een avond/middag vol plezier

Laat je verwennen door onze vriendelijke bediening en geniet van een ontspannen sfeer in ons gezellige restaurant. Boek nu je tafel en beleef een middag / avond vol plezier in Norg.

KOM LANGS!

OPEN VAN WOENSDAG T/M ZONDAG

Vanaf 11.30 (keuken sluit om 20.00)

GESLOTEN OP MAANDAG EN DINSDAG

Contact

TELEFOONNUMMER

(0592) 613 500

E-MAIL

info@debaandernorg.nl

ADRES

Peesterstraat 1
9331 BC Norg